Wij zijn een gemengde landverkennersgroep voor scouts van 11 tot 15 jaar. Iedere zaterdag hebben wij opkomst van 14.00 tot 17.00 uur bij ons clubhuis het Lelybivak. (Scoutingpad 6 in Almere-Haven).
Onze naam : “De Coelacanth is een oeroude vis waarvan men dacht dat die al miljoenen jaren uitgestorven was, maar hij is nog zo springlevend als scouting zelf “
Tijdens onze opkomsten zijn wij bezig om de scouts basisvaardigheden te geven om ze te leren om met vertrouwen en met eigen inbreng in samenwerking met hun medescouts oplossingen te vinden voor alle uitdagingen waar ze ook in het dagelijks leven tegenaan lopen.
Iedere scouts wordt gerespecteerd en zonder uitzondering geacht deel te nemen aan onze opkomsten. M.a.w. wij kennen geen reservebank, iedere scout doet mee en krijgt zijn kans om zijn eigen inbreng tonen.
Verder gaan wij door het seizoen heen diverse keren op kamp. Dan gaan we onder andere met zijn allen in tenten slapen en zelf koken. Zo hebben wij in september/oktober ons kennismakingskamp, in maart ons winterkamp, pinksterkamp en als slotspektakel van het jaar ons zomerkamp waarin wij een week met de scouts op kamp zijn.
Maar er zijn tussendoor ook evenementen: We noemen er een paar - Wij helpen met Sinterklaas voor de kleintjes – wij zijn aanwezig bij de officiële dodenherdenking in Almere-Haven – Wij hebben een kerstmaaltijd – maar ook activiteiten met de hele Cornelis Lelygroep.
Alles wordt georganiseerd door een enthousiast gemengd leidingteam om het voor jullie zo leuk mogelijk te maken. Ons uitgangspunt is dat alle kinderen na onze activiteiten met een lach naar huis gaan, daar gaat het uiteindelijk om !

Clubhuis verhuur

Om te spelen, slapen, dansen, koken, trainen of nog vele andere mogelijkheden...

   

   

Bekijk onze Verhuurmogelijkheden voor het Lelybivak en de Stormring. 

 

 

Sponsorkliks