De Pelikanen

Voor de lol

 

 

Deze pagina geeft informatie over onze bijzondere speltak binnen de Scouting Cornelis Lelygroep in Almere Haven. Een speltak speciaal voor “Kinderen met een beperking” of zoals medescouting groepen het noemen, “Bijzondere kinderen met mogelijkheden!”

We hopen dat je straks met De Pelikanen op ontdekkingsreis gaat in de spannende wereld die Scouting heet.

Ben jij tussen de 7 en 18jr en heb jij een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, ons maakt dat niets uit. Scouting is er voor iedereen.

“Laat je uitdagen” is een spreuk van Scouting Nederland, wij hebben eraan toegevoegd; “Voor de lol”We willen met elkaar veel lol maken in en om Almere. Vanuit het clubhuis “Het Lelybiak aan het Scoutingpad 6 te Almere Haven.

 

We hebben om de week opkomst: Elke 1e en 3e zaterdag van de maand van 14.00 u TOT 16.30 u !!!!!

Natuurlijk kost het wel geld. Onze welpen en scouts betalen dezelfde contributie als de andere speltakken binnen de groep. Als Pelikaan wordt je ook gewoon lid van Scouting Nederland !!!!!!

Hebben jullie er al zin in om met z’n allen kampvuur te maken en broodjes te bakken……een speurtocht te lopen of een spel te spelen....of nog veel meer leuke dingen………? Soms gaan we zelfs op kamp en slapen we een nachtje slapen op een clubhuis of misschien wel in een tent.

Denk je dat je dit wel stoer vindt en heb je er nu al zin in, meldt je aan via:contact info

Promo Flyer

Clubhuis verhuur

Om te spelen, slapen, dansen, koken, trainen of nog vele andere mogelijkheden...

   

   

Bekijk onze Verhuurmogelijkheden voor het Lelybivak en de Stormring. 

 

 

Sponsorkliks